Planner

Cum sa reduci din cheltuielile pentru nunta

….planuind din timp. Ce banalitate! Doar ca nu este atat de simplu de facut pe cat este de zis.

Eu nu va voi propune sa va faceti un buget dinainte; nu va voi spune nici sa apelati la mine pentru asta. Va voi spune sa aveti rabdare si sa faceti liste.

Citeşte mai departe»

Nunta rustica-chic a Aliei si a lui Volo

Unele fete isi imagineaza de mici cum ar vrea sa arate nunta lor. Altele, vor ca nunta lor sa reprezinte relatia pe care o au cu viitorul sot, cu unicitatea si particularitatile ei; vor ca nunta sa oglindeasca personalitatea lor si modul lor de a fi. Astazi va voi povesti despre a doua situatie.

Mai multe fotografii aici: Nunta Aliei si a lui Volo

Citeşte mai departe»

Nunta cu tematica de „Calatorie in Europa”

Nunta Oanei si a lui Tudor. 26 octombrie. Vesela, intima, personala, si nu in ultimul rand, a fost o nunta cu tematica. <3 M-am simtit, in sfarsit, sa updatez blog-ul cu majoritatea evenimentelor din acest sezon. Din pacate, fotografiile oficiale intarzie sa apara asa ca voi posta din cele pe care le am si pe parcurs voi adauga fotografii prelucrate.

Citeşte mai departe»

Nunta cu tematica de Calatorii

A fost o placere deosebita sa organizam o nunta cu tematica de Calatorii si mai ales sa o accesorizam cu cele mai simpatice detalii. Doi miri simpatici, frumosi, stresati si plini de emotii si o locatie in aer liber, la Casa Cernica.

Citeşte mai departe»

Nunta ta „The Great Gatsby”

O nunta si o petrecere rupta din romane sau….din filme!

Un design deosebit, niste costume speciale si un aer…boem si plin de gangsteri. Costumatia invitatilor poate sau nu sa respecte un anumit dress code dar voi veti fi indubitabil vedetele serii. Muzica fina, sampanie, poate o orchestra live plina de sarm si mult dans.

Citeşte mai departe»
Top