Coltul Copiilor pentru nunta sau botez

Nu, nu ii va pune nimeni la colt. :)) Este un spatiu creat special pentru cei mai mici invitati ai vostri, la nunta sau la botez.

Este o masa a copiilor. O masa numai si numai a lor, plina de jucarii, obiecte de decor simpatice, plastelina, carioci, masti, muuulte hartii cu forme pentru colorat, soldatei, animalute, un joc Twister instalat langa masa lor, cateva dulciuri, coifuri, baloane. Cel mai important pentru ei este faptul ca, la final, toate pot fi luate acasa :)

De ce este important pentru invitati un colt al copiilor?

Pentru ei va fi o amintire de neuitat si nu va fi „doar o nunta unde m-a tarat mama”, parintii lor vor avea libertatea de a se simti bine printre adulti, fara grija copiilor si vor avea relaxarea venita din faptul ca cei mici sunt la cativa pasi de ei.

Orice detaliu care contribuie semnificativ la starea voastra de bine este un mare plus. Unde mai pui ca arata atat de bine? :)

De ce ar trebui sa aveti un colt al copiilor la nunta sau la botez?

Pentru voi este un lucru bun faptul ca 5-8-10 copii nu alearga peste tot prin restaurant si invitatii vostri se pot simti relaxati.

Veti vedea imediat incantarea lor la vederea acestui locsor magic pentru copiii lor iar cei mici vor fi super fericiti ca au atatea lucruri cu care sa se joace. Vor fi ocupati iar parintii vor fi mai bucurosi cu 80% :) In final, asta este ceea ce conteaza, ca voi, alaturi de cei dragi voua care au venit sa se bucure cu voi in seara voastra, sa va simtiti bine.

 
 

Vrei si tu unul?

trimite formularul de mai jos si iti facem repede o oferta sa vedem cum te putem ajuta

 

Hai sa ne cunoastem

Numele tau*

Adresa de email*

Vrei sa-mi scrii si cateva cuvinte?

Spune-mi cate ceva despre evenimentul tau

Unde este ?

Cand este ?

Cati copii vor fi?

Care este media de varsta a copiilor?

Top