Wedding Coordinator

Ce inseamna sa fii un coordonator de nunti mai exact?

 

De cele mai multe ori, nunțile pe care le organizez sfârșesc prin a fi coordonate de mine. Nu văd acest lucru ca un bonus pentru miri, ci ca pe un lucru firesc, care, în final, asigură reușita evenimentului. Fără griji pentru ei, fără posibilitatea ca ceva să nu meargă smoothly conform planului.

Înainte de petrecere, împreună cu mireasa sau mirii pun la punct ultimele detalii şi punem pe hârtie toate momentele imaginate pentru seara lor specială şi wedding coordinator-ul este cea care le bifează pe parcursul nopții.

Totul începe dimineața când ajung la locaţie şi aranjez pe mese Meniuri, Place cards/plicuri, Numere de masă, mărturii şi obiecte de decor, instalez Candy Bar-ul, Coltul tematic, Coltul Copiilor, pun coşuleţele pentru împrospătare în toalete şi plasez Schema cu mesele. Toate acestea pot varia, pot fi toate, mai multe sau mai puţine, în funcţie de preferinţele mirilor.

Nu este OK că părinţii să fie stresaţi cu chestia asta şi niciun prieten nu trebuie să aibă ceva în plus de făcut în loc să se distreze. Pentru că ce face un wedding coordinator este complex, iar toţi invitaţii voştri sunt şi trebuie să fie la fel de privilegiaţi.

Se întâmplă că mirii să se răzgândească pe ultima sută sau chiar în timpul serii legat de un detaliu; eu aplic orice schimbare şi totul merge lin, fără ca ceilalţi să sesizeze.

Eu sunt legătura dintre miri şi DJ, bucătărie, chelneri, bar, securitate, etc. Îi anunţ când mai vin invitaţi pentru a-i întâmpina, le spun ce moment şi în cât timp urmează, verific ca felurile de mâncare să vină când trebuie sau să amânăm în caz că mirii se răzgândesc legat de un moment deosebit, vorbesc cu chelnerii dacă observ că ceva nu este în regulă la o masă deci da, sunt şi un fel de şef de sală.

Unii miri mi-au cerut să fiu inclusiv hostessa şi să arăt oaspeţilor unde sunt mesele lor, locurile de fun amenajate, toaletele, terasă şi tot aşa. Fac asta destul de rar spre niciodată pentru că hostessa are rolul ei şi este o chestie în plus să primeşti de la zeci la sute de persoane şi în acelaşi timp să îţi funcţioneze cel de-al treilea ochi încât lucrurile să meargă conform planului. Câteodată miresele vor să postez ceva poze de la nunta lor, câteodată nu.

Fotografiez detalii şi momente şi a doua zi primiţi cele mai “proaspete” fotografii înainte de venirea celor profesioniste (peste o lună, două, trei) încât să vă bucuraţi un pic de seara voastră şi după.

Mă asigur că DJ-ul pune muzica stabilită în momentele cheie cât şi în restul serii şi invit oaspeţii la dans, pe ring sau în diferitele zone unde se întâmplă câte un moment special, ca de exemplu lansarea lampioanelor. Le împart “foc” încât totul să meargă bine şi le înmânez lampioanele, le fac instructajul, etc. De asemenea, uneori împart artificii înainte de venirea tortului, îi invit în jurul ringului.

În fine, sunt multe lucruri pe care le fac pentru că în general, deşi sunt ca un abur care este peste tot, un wedding coordinator este mai mult decât un “accesoriu” de nelipsit ci chiar un invitat care lucrează făcând ceva ce îi face plăcere. De ce? Pentru că este jobul perfect pentru un control freak zâmbitor. În lumea mea, asta se numeşte profesionalism, aşa că sunt undercover. :)

 

Cu ce te pot ajuta in coordonarea nuntii tale ?

trimite formularul de mai jos si iti voi face repede o oferta sa vad cum te pot ajuta

 

Hai sa ne cunoastem

Numele tau*

Adresa de email*

Vrei sa-mi scrii si cateva cuvinte?

Spune-mi cate ceva despre nunta ta

Unde este nunta?

Care este locatia?

Cand este nunta?

Aproximativ cati invitati vor fi?

 

Top