Coltul dulce

Candy Bar baietel

Cele mai dragute experiente sunt cu siguranta atunci cand termini de instalat un Candybar si vin micutii invitati sa-l admire. Apoi, langa ei, vin parintii lor. De cele mai multe ori, este admirat, fotografiat iar apoi, gustat. Darius este o frumusete de copil si am vrut sa aiba cat mai multe poze la Candybar, pentru a-l personaliza.

Darius a avut si un tort de Pampers tare haios si decor a fost asezonat cu floricele si fluturasi, gingasi ca el.

Am mers de aceasta data pe varianta bio, cu bezele homemade, pufi, macarons, cookies cu ciocolata, cupcakes decorate cu migala si bun gust, acadele vesele si divers colorate si fondante pastelate.

CandyBar-ul micutului Darius.

O experienta placuta alaturi de doi parinti simpatici si un pitic foarte frumusel si cuminte.

Un Candy Bar pentru o tematica cu fluturi

Am citit de curand un articol unde se spunea ca este sanatos sa mananci ciocolata pentru ca este plina de antioxidanti. Despre Candy Bar va pot spune, din studiile personale, ca face foarte bine.

Citeşte mai departe»

O cerere in casatorie cu totul speciala

O varianta absolut delicioasa si cu totul originala!

EL ne-a rugat sa il ajutam sa personalizeze cat mai mult cererea in casatorie si astfel am combinat doua din pasiunile ei: puzzle-urile si turta dulce!

Citeşte mai departe»

Candy Bar si Cake Bar de botez

Cel mai recent Cake Bar marca WedTheme, pentru botezul lui Teodor.

Un copilas deosebit si plin de voie buna, care nu a plans deloc la slujba religioasa si a stat cumintel in bratele nasilor.

Citeşte mai departe»

Marturii dulci si Candy Bar

O optiune foarte dulce si originala, preluata in special din Statele Unite, sunt marturiile din turta dulce sau Candy Bar-ul, sub alta denumire, Cake Bar sau Dessert Table.

De ce sa alegeti marturiile noastre dulci?

Citeşte mai departe»
Top