Un Candy Bar pentru o tematica cu fluturi

Am citit de curand un articol unde se spunea ca este sanatos sa mananci ciocolata pentru ca este plina de antioxidanti. Despre Candy Bar va pot spune, din studiile personale, ca face foarte bine.

In primul rand, face foarte bine ochiului. Destreseaza si descreteste fruntile, ridica zambete si creste apetitul pentru delicios si bun. Functioneaza pe principiul deliciosus maximus si atrage intr-o clipita privirile invitatilor la nunta sau la botez.

Un Candy Bar perfect este plin cu bunatati homemade sau din surse verificate, fara coloranti artificiali si alte chestii rele.
Am mai avut bucuria de a compune Candy Bar-uri pentru diferite evenimente iar cel mai recent a cuprins si dulcele preferat al miresei, jeleurile de diferite forme, arome si culori.
Poti alege sa ai un Colt dulce elegant, French, vesel, cu tematica, accesorizat, plin de flori in decor, cu fluturi, cu jucarii, cu orice iti poti imagina sau cu orice ne putem imagina noi pentru tine.

Un Candy Bar este intotdeauna o idee minunata si dulce pentru un eveniment, este interactiv si simpatic. Cromatica folosita poate fi variata sau monocromo, asortata cu decorul restaurantului/salii/cortului sau cu un detaliu preferat, central evenimentului.

Parte din ceea ce se gaseste pe masa de Candy Bar poate deveni mai apoi marturie. Ele pot fi marturii dulci, in forma de mire si mireasa, turta dulce sau cookies, poate chiar cu numele voastre. Puteti alege sa aveti inclusiv etichete personalizate sau detalii scrise printre cupcakes, tarte si multe altele, mesaje vesele cum ar fi „Love is Sweet” puse in suport special.