Nunta cu tematica de „Calatorie in Europa”

Nunta Oanei si a lui Tudor. 26 octombrie. Vesela, intima, personala, si nu in ultimul rand, a fost o nunta cu tematica. <3 M-am simtit, in sfarsit, sa updatez blog-ul cu majoritatea evenimentelor din acest sezon. Din pacate, fotografiile oficiale intarzie sa apara asa ca voi posta din cele pe care le am si pe parcurs voi adauga fotografii prelucrate.

Am ales sa incep cu sfarsitul, adica am ales chiar ultima nunta din acest sezon. Toate celelalte se vor derula, treptat, in blog, probabil exact in ordinea inversa intamplarii lor. Pentru ca YOLO. :)

Sa va povestesc putin despre Oana si Tudor si nunta lor simpatica, simpatica.

Pentru ca Oana a fost printre cele mai decise mirese ever, totul a mers foarte, foarte usor.  A stiut ce tematica isi doreste cat si ce detalii ar prefera pentru ca nunta lor sa fie deosebita.

Oana a fost, in ziua cea mare, una din cele mai ZEN mirese cu care am interactionat. Mirele ei, Tudor, a fost foarte simpatic la locatie (Ramada Parc – Sala Ion Micu) si vizibil emotionat. Ceea ce a facut nunta si mai speciala si mai personala a fost faptul ca toate detaliile au fost in tematica. Si cum nuntile cu tematica sunt cea mai mare bucurie a mea, m-am bucurat sa vad la final, o imagine minunata. Locatia a fost cu totul transformata si a prins un aer boem.

Florile au fost foarte frumoase si delicate, mestesugite cu drag de prietena lor de la O viata printre flori iar marturiile au fost niste cufarase personalizate cu poze din fiecare tara, de la Peacock Handmade.  De data aceasta am facut o pauza in ale papetariei pentru ca nu am avut timp si pentru asta si ne-a ajutat cu mult profesionalism si super promptitudine (desi este de  departe, din Sibiu), Kristina de la Kristina’s Boutique. Modelele au fost concepute in colaborare cu noi iar rezultatul, zic eu, a fost foarte de efect. De Harta personalizata, cu asezarea la mese, ne-am ocupat cu drag; de data aceasta mesele au avut nume de tari ( pe 7 septembrie mesele au avut nume de orase).

Un detaliu adaugat de mine a fost Coltul tematic, il veti vedea in Galeria de mai jos, plin cu valize, si detalii vintage si dragute care au intregit intregul concept de Calatorie. Am transformat putin Coltul Tematic in Photo Corner adaugand acolo si un set de Masti haioase, iar aici, invitatii Oanei si ai lui Tudor s-au pozat in cele mai haioase ipostaze, cu ochelari, papioane, buze, palarii.

Oana a avut si niste prichindei la nunta si a dorit sa o ajut si cu un Colt al Copiilor, unde cei mici s-au jucat in voie, au colorat, au avut masti si jucarioare, foi de colorat si cate si mai cate!

Va povesteam mai demult aici despre Coltul Copiilor, despre Mastile haioase si Coltul tematic, sunt doua detalii care adauga farmec evenimentului vostru.

Sa nu uit un detaliu inedit. Dansul lor a fost pe melodia Frank Sinatra: Love and Marriage – YouTube

Imi place la nebunie cand mirii aleg o melodie vesela si deosebita pentru „valsul”de inceput iar dansul lor a fost, cu adevarat, foarte, foarte fain si cu elemente haioase.

Per total, o nunta la care m-am bucurat sa imi aduc -atingerea creativa- si unde totul a fost foarte, foarte personal si de suflet.