Nunta rustica-chic a Aliei si a lui Volo

Unele fete isi imagineaza de mici cum ar vrea sa arate nunta lor. Altele, vor ca nunta lor sa reprezinte relatia pe care o au cu viitorul sot, cu unicitatea si particularitatile ei; vor ca nunta sa oglindeasca personalitatea lor si modul lor de a fi. Astazi va voi povesti despre a doua situatie.

Mai multe fotografii aici: Nunta Aliei si a lui Volo

Rochia clasica pe care v-o imaginati pentru cununia civila? Nu, nicidecum! O rochita crem, din tricot, absolut perfecta pentru Alia, langa un buchet deosebit de frumos mestesugit de Nadia de la O zi de mai. Un buchet de zana.

Nu intamplator am folosit cuvantul „zana”mai devreme. Este cuvantul care o descrie perfect pe Alia ca Mireasa. O zana buna si zambitoare, cu o nunta unde altundeva decat intr-un cadru natural, in aer liber. Despre decor pot spune ca a fost demn de o nunta de Peter Pan si Tinkerbell. Acum, sper sa nu se supere pe mine dar asa i-am vazut eu. Decorul a fost cu nuante dulci si pastelate, cu flori delicate, cu accente rustice (borcane pentru limonada, baloti de fan, naproane de sac pentru mese). Marturiile alese de ei au fost duuulci, dulci si buuune, bune, special facute de Anca de la Cookie Jar. Pentru ca nu trebuia sa lipseasca acest detaliu important pentru ei (pictura), cupcakeurile au avut cate un „splash” deasupra, cu numele invitatilor. Iar tort, eeei, tortul, nemaipomenit cum a fost el, a fost tot creatia Ancai. Si el, in ton cu marturiile dulci, plin de „splah-uri” colorate si cu detalii migaloase, perfecte.

Alia si Volo au avut niste surprize tare dragute pentru invitatii lor, iar eu, ca Wedding planner, am stat la nunta lor toata noaptea si, sincer vorbind, m-am bucurat mult de vata de zahar. :) Da, au avut popcorn si vata de zahar, fantana de cioco siiii bufet suedez. Au fost niste preparate delicioase iar varianta bufetului suedez a fost cea mai buna pentru locatia aleasa, Artha Park. 

Pentru finalizarea conceptului, mirii au avut artificii pentru invitati la momentul tortului iar eu le-am dat fiecaruia cate 2 pentru ca imaginea sa fie de poveste. A urmat momentul lampioanelor si i-am ajutat sa le aprinda si sa le lanseze (deh, deja am experienta cu ele :) ) si in puterea noptii, invitatii lor s-au lasat captivati de o priveliste incantatoare.

Sa va spun de cate ori am avut dusuri de ploaie la nunta lor? Nu va mai spun. Si nu va spun pentru ca ploaia nu a contat deloc. Invitatii au dansat in continuare, atmosfera a fost de petrecere studenteasca si rudele lor au fost super placut surprinse sa participe la o nunta deosebita din toate punctele de vedere.

Un detaliu despre care nu am vrut sa va povestesc pana la final este acela ca la nunta lor au cantat cei de la Moonlight Breakfast. Multi dintre voi stiu sigur cine sunt, cei care nu stiu ar trebui sa se intereseze. :) Au fost pur si simplu minunati! Si au cantat, din cauza ploii, in doua reprize; cea de-a doua a fost in mijlocul invitatilor, langa foc. Da, langa foc. Pentru un alt element rustic, au avut organizat un foc „de tabara” la locatie iar invitatii s-au lasat sedusi de muzica celor de la Moonlight Breakfast si de decorul desavarsit, pana la rasarit. Si formatiei a placut atmosfera evenimentului celor doi, asa incat au stat si ei pana la finalul nuntii si ne-au incantat cu multe melodii dragute, langa foc.

Deci, dragii mei, se poate. Orice ati decide sa faceti la nunta voastra, ar trebui sa fie pentru sufletul vostru si sa vi se potriveasca. Acesta este motivul pentru care sugerez o tematica sau un concept si unei nunti clasice”-elegante; pentru ca o personalizati si va spune mai multe despre voi, va fi  „a voastra”cu adevarat.