Nunta cu tematica de Calatorii

A fost o placere deosebita sa organizam o nunta cu tematica de Calatorii si mai ales sa o accesorizam cu cele mai simpatice detalii. Doi miri simpatici, frumosi, stresati si plini de emotii si o locatie in aer liber, la Casa Cernica.

Am ales ca meniurile sa fie cu poze reprezentative din diferite tari, au fost pe mese si lumanarele cu harti si in aranjamentele florale am infipt cate o inimioara cu harta si numele mirilor ( acestea au fost sterpelite de invitati, deci concluzionez ca au avut succes).

In loc de numere de masa am folosit steagurile tarilor alese si toata tematica a fost un subiect bun de conversatie intre invitati, odata ajunsi la mese. Am avut cateva probleme cu faptul ca in cort era curent si steagurile noastre incepusera sa zboare insa am rezolvat rapid problema, inainte de sosirea petrecaretilor. Trebuie sa fii pregatit pentru toate! :)

Mirii si-au dorit foarte tare si un Candy Bar pe masura si cele 250 de dulciuri au fost „atacate” in prima jumatate de ora. Dovada ca totul a fost deosebit de gustos, nu a ramas absolut nimic neatins si oaspetii au fost pur si simplu incantati.

La intrarea in cort am instalat o harta imensa pe care erau atasate numele meselor (nume de tari) si invitatii de la fiecare masa. Domnisoara si cavalerul de onoare s-au orientat rapid si totul a mers de minune. Pana si vremea a tinut cu ei si imediat dupa ploaie a aparut soarele iar mirii au fost intr-una cu zambetul pe buze.

Ce poti sa-ti doresti mai mult? :)