Wedding Wishlist in Romania

DOMO Online lanseaza Wedding Wishlist-ul propriu. O idee draguta. Sa vedem cat de pregatita este Romania pentru aceasta propunere. Stiu ca si AZAY are un Wedding Wishlist. Sper sa apara cat mai multe, pentru ca mai multe optiuni inseamna mai bine. Nu stiu daca va ajunge acest trend sa inlocuiasca „plicul romanesc” si nici nu este necesar. Practic, puteti opta pentru un Wedding Wishlist doar pentru o parte din invitati. Nu stiu, sunt multiple posibilitati si este bine sa le cunoasteti pe toate si sa alegeti ce simtiti ca este mai OK pentru voi.

Pana la urma, o nunta nu este o cheltuiala ci vreau sa cred ca este vazuta in primul rand ca pe o bucurie. O bucurie mai scumpa, este adevarat. Si voi stiti daca este mai bine sa primiti electrocasnice, seturi de portelan sau sa aveti niste banuti pusi de-o parte (daca primiti darul invitatilor, pentru ca puteti sa renuntati complet la acest lucru daca vreti si va permiteti. Am spus DACA. :) )

Sincer, as fi primit cu bucurie o excursie undeva intr-un orasel pitoresc din Italia in locul unui plic. Sau un abonament pe un an la un SPA. Dar asa sunt eu, imi plac surprizele. Poate nu ar fi fost minunat sa primesc 50 de excursii sau 30 de abonamente la masaj. Si atunci ce te faci? De asta un wishlist este ok. Macar stiu oamenii ce va doriti, de ce aveti nevoie…

Am mai vazut o Lista online intr-un site temporar al mirilor unde era aceasta Lista cu obiecte, excursii, etc. si cu pretul lor iar invitatii puneau prin PayPal bani in contul X specificand pentru ce anume.  Este o idee.

Link-ul catre aplicatia pentru viitori miri este aici http://domomariage.domo.ro
V-am pus si un link catre concursul lor de la Mariage Fest.

Si, ca idee, recunoasteti personajele din logo-ul wishlist-ului Domo? :)

Detaliile povestite de Domo

Domo lanseaza, in premiera pentru Romania, proiectul “Primii pasi… pentru o Casa de Piatra”. Ideea americana a listelor de cadouri pentru nunta prinde contur si in Romania, gratie programului initiat de Domo. Proiectul isi propune sa vina in intampinarea tinerilor care intentioneaza sa-si uneasca destinele incepand cu anul 2013.

“Mariage Fest” 1-3 noiembrie 2013 din Piata Constitutiei

Mecanismul proiectului e pe cat de simplu, pe atat de eficient. Mirii vor merge la cel mai apropiat magazin Domo si, insotiti de un consultant de vanzari isi vor realiza lista de cadouri. Ei vor primi un cod unic si o parola prin intermediul careia vor afla, in orice moment, care este statusul de achizitie pentru fiecare cadou din lista lor. Tinerii vor primi de la Domo carduri cu informatii utile privind accesarea aplicatiei de catre invitati, card ce va fi trimis invitatilor.

Proiectul va fi lansat in cadrul targului de nunti “Mariage Fest” din 1-3 noiembrie 2013 din Piata Constitutiei  Bucuresti, primul targ de nunti al sezonului 2014. Vizitatorii vor avea ocazia sa afle mai multe informatii drespre acest proiect intr-un cadru mai putin conventional si vor putea participa activ la sesiunile culinare pregatite special cu aceasta ocazie.

Mai multe detalii despre acest proiect se pot gasi pe paginile de facebook Domo sau pe domomariage.domo.ro.