Trend pentru miri: stil Lumberjack chic

Odata aparut stilul rustic chic, cu decor, locatie, muzica si chiar dulce specific, mirii incep sa se orienteze si ca stil vestimentar pentru acest tip de nunta.

Lumberjack este taietorul de lemne, da. Si nu, nu cu vreun sens peiorativ. Ci cu sensul de casual, relaxat, rustic-cool, barbatesc, ok, putin hipsteresc si ocazional spre hippie style. O combinatie neasteptata pentru un mire? Da! Cel putin in Romania, cel putin deocamdata.

Ce este important este ca acest stil sa fie unul personal, nu adoptat strict pentru nunta, ca pe o masca. Este un stil care spune ceva despre acel barbat. Acestui barbat nu i s-ar potrivi un costum clasic, cu papion, brau si tot dichisul. S-ar simti un personaj si nu el insusi.

Asa ca bucurati-va! Daca acest stil va este propriu, aveti de acum, oficial, libertatea de a-l adopta la nunta voastra. Aceasta libertate a existat dintotdeauna, doar ca acum, sper sa va simtiti mai comfortabili cu ideea de haine de mire mai altfel decat cele standard, unde cel mult variaza culoarea papionului.

Serios vorbind, nu este cazul sa se faca ceva si pentru miri? Am mai vazut costume care se vor altfel dar sfarsesc prin a da intr-un kitsch total, cu fir auriu, cu brocart…serios? Unele dintre cele mai urate si da, am curajul sa spun asta, le-am vazut la Alexandru Ciucu. Aveai impresia ca sunt facute pentru un film cu Dracula sau pentru un tip care se numeste Giani.

Adina Buzatu are niste sacouri dragute de catifea dar nu stiu cat de mult va tenteaza preturile de acolo. Daca tot am apucat-o in directia asta, Bigotti mi-a placut insa cel mai mult mi-au placut Sarto si Tudor. Este o chestiune de gust, asta este clar.

Am avut miri hippie care nu au vrut sa isi arate stilul gandindu-se la parerea invitatilor. Si am avut miri care au adoptat acest stil pentru ca au vrut sa iasa in evidenta si sa se simta comfortabil si autentici.

Recunosc ca imi place tare mult acest stil pentru miri, cat si acest stil de nunta, chic-rustica, pentru care am o gramada de idei.

Repet; nu se potriveste oricui, nu il adoptati daca nu sunteti din „filmul” asta. Cum ziceam mai demult, nunta trebuie sa spuna despre voi, sa fie personala.