Targuri de nunti din martie, mai, septembrie 2013 la Bucuresti

Daca va doriti sa rezolvati mai multe detalii de pe lista voastra de nunta (invitatii, rochie, costum de mire, foto&video, flori, poate si restaurant), faceti-va timp si dati o fuga la un targ de nunti.

targ-nunti-2012

O multime de modele

Este important sa cunoasteti ofertele incat sa iei cea mai inspirata decizie. Un wedding planner te poate insoti si consilia legat de preturile practicate, de optiunile florale, de restaurant, invitatii personalizate si design in tematica aleasa.

La sfarsitul lunii martie (22-24 martie 2013), in Piata Constitutiei din Bucuresti are loc targul de nunti Mariage FEST editia a XI-a. Vezi mai multe detalii pe http://www.e-mariage.ro.

Targuri de nunti in luna mai, 2013

In luna mai 2013, exista un singur targ de nunti anuntat asa ca nu il pierde. Intre 10 si 12 mai 2013 esti invitata la Targul Ghidul Miresei, organizat la Cupola Romexpo din Bucuresti. Toate detaliile despre acest eveniment sunt disponibile pe site-ul http://www.TargulGhidulMiresei.ro.

Targuri de nunti in luna septembrie, 2013

Pentru septembrie 2013 a fost anuntat tot un singur targ de nunti, care va avea loc tot la Bucuresti, la Cupola Romexpo. Asa ca intre 27 si 29 septembrie nu iti face alte planuri, pentru ca are loc Targul Ghidul Miresei.