Primul pas: Tematica

„The journey of a thousand miles begins with one step.”

Este adevarat, sunt atat de multe detalii de pus la punct. Si totusi.

Noi incepem intodeauna cu tematica nuntii. De ce? Pentru ca spune multe despre voi si pentru ca toate detaliile pe care ti le vom sugera se invart in jurul acestui element esential. Putem crea impreuna, pentru inceput, un mood board care sa stabileasca atmosfera dorita, paleta cromatica si mici detalii la care tineti.

Tematica este aleasa fara exceptie impreuna cu voi; eu va sugerez cel putin trei optiuni care deriva din „povestea voastra” de cuplu, din pasiunile voastre, din lucrurile care va definesc.

De ce domnule neaparat o tematica? Nu este obligatoriu, este doar o sugestie pentru ca nunta voastra sa fie cu adevarat speciala.

Tematica adauga un plus de originalitate, un plus de fun si poate uni idei, poate genera o stare de spirit si poate usura procesul de decizie.

Cu milioanele de posibilitati in care pluteste organizarea unei nunti, avand o tema de coeziune, lucrurile se pot simplifica si intreaga nunta se poate imparti in pasi mai mici.

Oricare ar fi stilul vostru, fie ca este vorba despre clasic, elegant, sportiv, funky, modern, retro, romantic, il putem scoate la lumina impreuna.

Ideea de a incorpora o tema in nunta voastra este ceea ce da unicitate momentului. Ganditi-va ca oaspetii vostri au mers si vor merge la zeci de nunti. Faceti din nunta voastra o experienta memorabila!

Nu-ti fie teama sa aduci personalitatea ta in nunta visurilor tale!