Povestea Nuntii fara Stres

Look vintage

Daca ma intrebi pe mine, este destul de usor sa te mariti sau cel putin la noi a fost destul de usor.

Cu vreo 8 luni inainte am platit avansul pt restaurant (care ne-a pus la dispozitie si aranjametele florale si husele scaunelor si ale meselor) – locatia nu o recomand pt ca personalul a fost sub orice critica.

DJ si fotograf au fost niste cunostinte, iar rochita mi-am facut-o la o gagica recomandata(daca aveti nevoie de contacte…).

39657_1495747830901_1664824_n

Un cuplu special

Mai grea a fost ultima saptamana pt ca nu aveam dansul terminat (am avut un colaj de vreo 9 melodii, si bineinteles stiluri de dans diferite), bautura pt nunta am cumparat-o joi , calaretii si numerele de pe masa le-am facut vineri seara.

Cam atat de relaxati am fost :))))).
Eu am facut cununia civila vineri si pe cea religioasa si petrecerea de la restaurant, sambata, ceea ce a fost foooooarte bine, nu am facut mai nimic pe fuga in cele 2 zile.
Referitor la invitatii, noi le-am facut sub forma de carte postala, pe fata era o poza cu noi doi, iar pe spate era pe jumatatea din stanga textul invitatie, bineinteles super personalizat si gandit de noi, iar pe partea din dreapta era destinatarul, adica am trecut numele invitatului. Au fost tare dragute si extrem de apreciate.
Au trecut 3 ani de atunci…