Povestea nuntii din Craiova a Irenei

Povestea nuntii din Craiova a Irenei

Noi nu am pornit de la inceput cu o idee, ci ea s-a conturat pe parcurs, adica decorul, etc… Pt ca nu am avut o nunta cu o tematica deosebita, ci doar cu foarte multe flori.

Noi am lucrat cu cineva, in care am avut incredere deplina, un om super talentat, cu o imaginatie debordanta, cu care am si ramas de atunci  foarte buni prieteni.

Tipul s-a ocupat de flori, buchete, lumanari, decorare sala, tot, tot, tot., planificare tot. (mi-a facut lista inclusiv cu ce imi trebuie a doua zi dupa nunta, noi ramanand in noaptea nuntii la hotel). Din experienta lui, stia ca miresele sunt capiate si nu stiu nici cum le cheama in zilele alea. :)) Bineinteles ca nici eu nu am facut exceptie.

Datorita imaginatiei lui debordante (el este la baza designer de design interior) si prieteniei care s-a legat intre noi (pana la nunta in ultimele 3-4 luni ne vedeam aproape zilnic), nunta noastra a fost planificata in 1000 de feluri, de fiecare data venea cu alte idei, deci ma innebunise la un moment dat. Nu mai stiam ce sa aleg si cum sa facem in final.

Tot ce ne propunea suna foarte bine. :))

Si pana la urma, dupa nenumarate modificari am ramas pe culoarea somon, ca nuanta predominanta si in buchetul meu, si sala si ornamentele de pe mese.

Iar asta se vede doar intr-o poza, pt ca doar una am gasit cu sala si ceva lumina.

Ce flori am avut in buchet, nu ma intreba ca habar n-am, dar stiu sigur ca am avut si fructe: capsuni, zmeura si niste fructe ca niste cirese, dar culoare somon. :))

Ornamentele de pe mese, inclusiv masa noastra au avut cam aceleasi flori din buchetul meu, numai ca buchetul de pe masa s-a sprijinit pe un vas umplut cu apa si cu un fir de iedera in interior.

La intrarea in restaurant am avut 6 cosuri imense tot de flori. Au fost 3 pe o parte si 3 pe cealalta.

Masa de fructe, facuta tot de George, designer-ul nostru, el a cumparat fructele, l-am lasat pe el sa faca ce ornamente vrea.

Tortul, care in poze pare mic, dar nu a fost, a fost pt 250 de invitati, a fost decorat cu fluturi colorati.

La primirea invitatilor am avut sampanie cu o capsuna in pahar.

Marturiile, despre care ti-am zis ca din pacate nu le am in poze, au fost niste borcanele mici din sticla, pe care le-am umput cu miere si nuca.

Am cumparat miere de salcam si miez de nuca, dar jumatati si am umput eu cu mama si bunica, cu vreo 3 zile inainte de nunta, 250 de borcanele. :))

Tare sau ce? :)) prietenele au zis ca sunt nebuna daca mai am timp si de asa ceva.

Si bineinteles fiecare borcanel a avut o fundita aurie si o eticheta cu numele nostru si data nuntii.

Despre sedintele foto,  cea din ziua nuntii a fost facuta intr-un parc din oras, iar cea de dupa nunta a fost la o cale ferata (precizez ca pe acolo chiar trec trenurile, deci nu era parasita) si la un conac parasit pe la vreo 150 km de Craiova. Iar in final pe drumul de intoarcere am ajuns sa facem niste poze si intr-un lan de grau.

A fost super funny. :)