Pasi catre o nunta personalizata

Tot citesc in ultima vreme articole si articolase despre nunti horror, mirese chinuite si invitati efectiv plictisiti de ideea de nunta. OK. Numai ca nu e asta povestea voastra, nu este norma.

Din ce in ce mai mult miresele renunta la diferite obiceiuri care pur si simplu nu le aduc nimic in plus nici lor nici evenimentului (pentru ca da, dragi hateri, este un eveniment! dorit de miri, nu sunt fortati sa se casatoreasca, asa cum jur! ca s-ar putea deduce din atatea bloguri). Lipsesc lautarii, mireasa nu mai este furata ci la nunta se proiecteaza un filmulet cu „rapirea” sau efectiv nu mai exista in nunta acest moment care, la multe nunti inseamna o ora in care mireasa nu exista si petrecerea este paralizata.

Faceti cum simtiti!

Nu credeti in nunta la biserica. OK, nu o faceti. Nu faceti ceva ce nu va reprezinta. Se va vedea! Nu faceti o nunta cu mare fast, cu 1000 de invitati din obligatie. Se.va.vedea! Si nu conteaza doar ca se vor observa trairile voastre si obligatia de a face niste lucruri dar…ce vreti sa va amintiti din ziua nuntii? 

Ar fi bine sa uitam de povestea cu „nunta este pentru invitati, casnicia este pentru miri”. Sa iesim odata din tiparul acesta. Se poate, promit! Am reusit si eu, au reusit si colegi de-ai mei…trebuie doar sa stiti sa spuneti ce va doriti voi!, nu ce ar vrea invitatii sa vada. De cele mai multe ori, invitatii se bucura de o nunta diferita, de un aer proaspat al unei nunti cum nu au mai vazut, fie ea datorita locatiei, conceptului sau al diverselor detalii care da, chiar fac diferenta.

Alegeri personale, o nunta personalizata

Muzica poate sau nu sa aiba hore, meniul poate sau nu sa aiba sarmale, locatie poate sau nu sa fie in orasul vostru, rochia poate sau nu sa fie alba iar mirele, daca nu vrea, are voie sa nu poarte costum. Puteti sa aveti nunta pe care v-o doriti, o nunta care sa povesteasca despre voi, nu despre niste personaje pe care sa le interpretati o zi si o noapte. S-ar putea sa merite, s-ar putea sa nu.

De ce sa ai o nunta asa cum esti tu

Avantajul unei nunti personale si personalizate dupa sufletul si asemanarea voastra este ca nu veti regreta nimic. Va avea amprenta voastra si va fi ceva ce cu adevarat va crea o impresie de durata. Nu va fi „una din nuntile din anul X”. Stim cu totii cum sunt acelea…

Un exemplu de nunta personalizata si cu poveste, dupa sufletul si asemanarea mirilor: Nunta chic-rustica