Bridezilla vs. o mireasa fara griji

Nu stiu cum se intampla dar cam cu o luna inainte de nunta (chiar daca ar fi un an de cand tot planuiti), se aduna toate.

„ai platit acolo?”

„ai verificat?”

„si asta cat mai costa?”

„este loc pentru asta la restaurant?”

Poate va suna cunoscut. Nu, nu esti bridezilla, esti doar stresata pentru ca vrei ca totul sa iasa perfect.

Acum vine momentul adevarului, cu tobe si tot dichisul. Nunta perfecta nu exista. Ce este perfect pentru tine poate parea mai putin ideal pentru invitati iar gusturile nu se discuta. In acest moment trebuie sa intelegi ca este nunta voastra. Ce spun unii ca nunta nu este pentru miri, este pentru invitati, este bullshit. Gandeste-te ca sunt sanse sa fie prima si ultima ta nunta. :) Nu trebuie sa te pierzi in detalii.

Este bine sa iti organizezi un wishlist de la banal la aproape imposibil. Treptat, bifezi si vei vedea ca toate se rezolva pe parcurs, unele in cele mai neasteptat de usoare moduri. Printr-un sfat, un telefon, un truc soptit de mine. :P

Oricum, am selectat pentru voi doua wedding plannere gratuite, pe primul il gasiti aici. Al doilea este aici si este mai organizat si mai clar decat primul. 

Si nu-ti face griji, exista viata dupa nunta si vei simti ca ati facut un pas minuna impreuna asa ca este musai sa il implici si pe el in organizarea nuntii voastre indiferent ca este vorba despre decizii mari sau mici, trebuie sa discutati despre cromatica si tematica, este un moment care ar fi frumos sa va reprezinte.

Recunosc, florile sunt in principiu alegerea ta, depinde ce ai visat tu legat de buchete si lumanari asa ca el ar face bine sa zambeasca si sa te sustina. :)

Invata sa spui „Si ce daca..?” pentru ca da, este posibil sa ploua la nunta ta, este posibil ca tortul sa aiba o nuanta verzuie, este posibil ca un invitat sa rada prea tare si sa ii aterizeze vinul pe rochia ta si este posibil ca DJ-ul sa puna Jaga Jaga atunci cand trebuie sa tai tortul. Ghici ce? Ultima ni s-a intamplat noua! Da, parea imposibil si sa aiba asa ceva in playlist dar sa aleaga acel moment! Si ce daca? Am turba 2 secunde apoi am zambit larg, am taiat tortul, au iesit niste poze excelente si ne-am distrat mai departe.

Cum spuneam, ia-o usor, pas cu pas si ai grija sa bifezi cat mai multe din dorinte, mi-ar placea la final sa imi spui cat a contat fiecare detaliu, pentru ca ai o mare satisfactie cand vezi ca invitatii te felicita pentru o seara speciala, plina de surprize vizuale.