Cum sa pastrezi buchetul de mireasa

Stiu, este cel mai frumos buchet pe care l-ai avut vreodata, este special pentru tine si nu stii cum ai putea sa te desparti de el la finalul nuntii. 

Pai de ce sa te desparti de buchet?

Sunt mai multe variante in care ai putea sa-l pastrezi timp indelungat. In primul rand ai optiunea de a arunca alt buchet in locul buchetului tau de mireasa, pentru a pastra traditia sau pur si simplu pentru a avea un moment simpatic in timpul petrecerii. OK, poate pentru domnisoare nu este cea mai simpatica postura, in special daca nu il prind saaau daca il prind si iubitul stramba dezaprobator din nas. Exista, insa, si cazuri mai vesele nu?

Pentru cazurile acelea, eu v-as recomanda sa va faceti un buchet special pentru acest moment, format din mai multe buchetele mai mici. V-ati prins, nu? Practic vor fi mai multe domnisoare fericite iar tu, ca Mireasa, vei alege o prietena foarte draga care va accepta sa-i pui si voalul. Sau nu ii vei pune voalul si va fi toata lumea fericita.

In aceste cazuri, tu reusesti sa pastrezi buchetul.

Am ales cateva modele de pastrare a buchetului in moduri elegante si creative. Cei care iti vor face buchetul te vor ajuta dupa sa il conservi. Vor aplica niste solutii care il vor face sa reziste timp indelungat. Daca va fi vidat intr-un tablou, va rezista cel mai mult. Sub un capac de sticla se va ofili frumos dar nu vei avea casa plina de fluturi, cum se plangea, mai ieri, pe pagina de Facebook, o doamna care se ocupa de flori.

Eu nu mi-am pastrat buchetul de Mireasa. Este pastrat si acum, cu drag, de mica mea domnisoara de onoare, care la momentul nuntii avea 9 ani. Am pastrat insa, o perioada, buchetul de la cununia civila. Am ajutat o prietena sa-si conserve buchetul, anul acesta. Sub un capac de sticla; arata superb. Cel mai mult am pastrat buchetul de la nunta cumnatei mele, pe care l-am prins. Cam 4 ani, mai exact pana ne-am casatorit noi. Si nu am l-am pus in tablou sau sub capace de sticla si nu am vazut vietati in jurul lui. Recent, parintii mei au implinit 35 de ani de la casatorie si au fost la biserica, pentru un fel de reiinoire a juramintelor, a fost de fapt un fel de mini cununie. Iar mama a avut surpriza ca tata sa ii faca un buchet de mireasa din trandafiri rosii pentru acea zi. Si ce credeti? L-a pastrat! Asa suntem noi, mai pastratoare si sentimentale. Este in continuare un buchet frumos, desi cu trandafiri uscati.