Cum sa arati bine in poze

Mie imi plac miresele fericite. Nu conteaza rochia, machiajul, decorul, cat conteaza, pur si simplu, zambetul tau. Poti sa ai cea mai fab nunta daca zambetul tau este umbrit de griji si stress. Si ghici ce? Se va vedea in poze, in film si mai ales in amintirea invitatilor. Stii cat vorbesc invitatii despre mireasa la nunti? Mult! :)) De cele mai multe ori, asta conteaza pentru ei, cat de fericita pari.

Sfatul meu pentru tine este sa te relaxezi, cum spunea si Andreea aici si sa te bucuri de ziua ta! Pe scurt, zambeste si simte-te bine!

Ia totul usor si da, intreaba-ma orice. In principiu eu iti pot face rost de orice si iti pun la dispozitie tot arsenalul meu pentru tot ce ai visat. And more :)

Avem marturii pentru nunta, cocarde originale, decor pentru mese, decor pentru fotografii haioase, Candy Bar si Cake Bar si atat de multe altele.

Ne putem intalni intr-o cafenea si iti pot arata in imagini tot ce iti pot oferi, avem aici un folder intreg cu oferte super simpatice care sper sa-ti trezeasca imaginatia si na, interesul. :)

Pentru noi urmeaza o vara plina de evenimente foarte tari mai ales pentru protagonisti, cu tematici diferite si interesante. Recunosc, cea mai mare provocare va fi tematica „Vama Veche” si ne rugaaaam sa nu ploua. Si daca va ploua, totul va fi cu atat mai veridic. :)

Ma intreba ieri mireasa Ana despre machiaj. Ei bine, eu fac probe cu voi pana cand iese exact ce iti doresti. Nu exista compromisuri pentru ziua ta, este important sa te simti perfecta si sa se citeasca asta pe chipul tau. Machiajul de nunta este da, foarte important. Iar ieri, cu ea, am avut una din cele mai reusite probe.

Sambata am avut o cununie civila despre care un prieten invitat mi-a sugerat sa scriu. Ei vor avea o tematica de nunta foarte simpatica, voi povesti despre ea la momentul potrivit. Pentru ca nu m-am ocupat exclusiv de cununia civila, ma rezum la a spune ca mireasa radia de fericire. Am contribuit putin cu machiajul dar zambetul este de la mama ei si starea este pur si simplu datorata iubirii din spatele evenimentului. :)

Imi doresc ca si voi sa radiati ca ea si sa reusim impreuna sa va implinim visele pentru ziua cea mare. :)

Aici este Andreea, varianta super fericita si oficial maritata. :)