Nunti Tematice

De ce neaparat o nunta cu tematica?

 

Nu este obligatoriu, este doar o sugestie pentru ca nunta voastra sa fie cu adevarat speciala.

Tematica adauga un plus de originalitate, un plus de fun si poate uni idei, poate genera o stare de spirit si poate usura procesul de decizie.

Aici veti vedea o nunta cu tematica Lavanda si Dantela si aici veti vedea un exemplu de nunta cu tematica de Travel cat si o nunta in stilul shabby chic.

Cu milioanele de posibilitati in care pluteste organizarea unei nunti, avand o tema de coeziune, lucrurile se pot simplifica si intreaga nunta se poate imparti in pasi mai mici.

Oricare ar fi stilul vostru, fie ca este vorba despre clasic, elegant, sportiv, funky, modern, retro, romantic, il putem scoate la lumina impreuna. Ideea de a incorpora o tema in nunta voastra este ceea ce da unicitate momentului.

Ganditi-va ca oaspetii vostri au mers si vor merge la zeci de nunti. Faceti din nunta voastra o experienta memorabila!

Nu-ti fie teama sa aduci personalitatea ta in nunta visurilor tale!

Coltul tematic

 

Daca ati ales o tematica si credeti ca lipseste ceva esential, este posibil ca un Colt Tematic sa fie exact ce trebuie ca sa completati tot conceptul gandit.
Este locsorul special unde sunt asezate detalii care fac parte din tematica, este bun si pentru mascarea unui spatiu plictisitor care apoi prinde viata!

 

Top