De ce sa alegi un Wedding Planner sau Wedding Styler?

Daca am fi cunoscut un wedding planner sau un wedding styler, am fi avut cel putin o intalnire cu acea persoana pentru ca, la inceput, imbatat de euforia logodnei, nu stii ce sa faci mai intai.

Din cauza acestei „ameteli” cand iti doresti sa ai o nunta memorabila si personalizata, incepi sa arunci cu bani in stanga si in dreapta pentru ca in final, sa realizezi ca se pot face multe lucruri de exceptie cu mult mai putini bani si mai ales, daca ai pe cineva sa-ti recomande profesionistii cei mai buni care nu iau si pielea de pe tine. Noi acum stim. Si vrem sa va ajutam si pe voi sa faceti economii, sa va organizam ideile, sa va ajutam sa pastrati o viziune de ansamblu asupra tematicii, asupra momentelor cheie si sa scapati de un munte de stres.

Ne concentram pe creativitate, pe tematica de nunta dar si pe traditie si eticheta. Va vom ajuta sa navigati printre pretentiile parintilor, dorintele prietenilor si o sa va amintim ca este esential sa nu uitati sa va simtiti bine. Organizarea unei nunti poate fi placuta cand ai un sprijin cu experienta.

Este important sa stiti cum se administreaza un buget de nunta cu tot ce include ea, cum sa va recunoasteti stilul incat sa nu regretati ca nu ati avut o nunta pe gustul vostru, ce prioritati trebuie bifate luna de luna pana la eveniment, tips & tricks do-it-yourself, furnizorii adaptati stilului si bugetului vostru.

Cel mai important? Economisiti timp si bani!

Alt aspect important este acela ca veti avea pe cine sa va bazati in ziua evenimentului sa se ocupe de design si de logistica.

Nu vrem sa auzim Parazitii la momentul tortului, nu? Credeti-ma, se poate chiar mai rau.

Dupa cum vedeti, noi va putem simplifica efortul de a avea totul asa cum va doriti, repede si frumos.

A avea alaturi de voi un wedding styler si un prieten care sa stie despre ce este vorba cand vrei o nunta personalizata, este pur si simplu o idee buna!