Cum sa ai un botez simpatic

Botezul lui Teo a fost o ocazie speciala pentru ca a putut beneficia de niste aranjamente florale deosebite, cu orhidee, de multe detalii haioase si de un Cake Bar pe masura, creat special pentru copilasi pofticiosi, plin cu cupcakes, briose care se topesc in gura, bezele homemade, mini tarte frumoase si gustoase deopotriva cat si cookies cu cereale si fulgi de cioco.

Au fost si momente minunate pentru copii, cu un clown si Domnisoara Minnie Mouse care au intretinut atmosfera iar copiii s-au simtit minunat in timp ce adultii nu se mai saturau privindu-i.

A fost un botez simpatic bazat pe o cromatica verde-albastru si multe „etichete” personalizate pentru acest moment special. Fiecare masa a avut cate o rama foto dubla cu poze simpatice cu piticul-personaj principal si cu fratiorul lui mai mare, Ciprian.

Un botez simpatic ar trebui sa aiba nu doar o pata de culoare ci o atmosfera unica, proprie micutului proaspat crestinat.
Ne-am distrat de minune in compunerea acestui eveniment si invitatii au plecat acasa cu poze, flori sau chiar simpaticele inimioare de lemn.
<3